София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

VOX POPULI: ЛИЦАТА НА КОРУПЦИЯТА ИЗБРАХА ЛИЦЕТО НА АНТИ...КОРУПЦИЯТА!

Коментар на Елена Гунчева

4 годиниVox Populi 9

Номинираният беше Избран! Фарсът продължава с пълна сила. Главният прокурор беше сменен от своя заместник, а той замени Пацо Терасата, който беше пратен на сладко изгнание, когато стана неудобен.

Корупцията е престъпление. Подкуп даден, подкуп приет. Наказателният кодекс е достатъчно ясен. А какви са успехите на Цацаров като главен прокурор срещу корупцията, освен че разкарва като мечка на синджир Иванчева и Петрова по улиците с окови на краката? А и не се знае дали ще издържи обвинението. След като се разбра, че прокуратурата е притискала свидетелите?

Днешният Първи борец с корупцията досега си гукаше с властимащите, тоест с тези, които са корумпирани. Защото извън властта корупция няма и няма как и да има. Комисия по корупцията има, също както и корупция. Комисията и корупцията взаимно не си пречат. Дори подозирам, че някъде имат много допирни кешови точки.

Истината е, че никой проверяван няма да си избере неудобен за него проверяващ. Кое е неясното? Играем си на демокрация и то не много умело.

Всички гербави са гласували за Цацаров. Интересното е, че и 27 депутати от БСП също. Явно е много удобен за много политици. "ВОЛЯ", която беше издигнала другият кандидат, интересно, че не гласува за него, а за Цацаров.

ФАРС, ЦИРК, КОРУПЦИЯ И НАВЪРЗАНИ СВИНСКИ ЧЕРВА!