София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ВСЕ ОЩЕ НЯМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СМЪРТТА НА БОБИ КРИСТИНА

СПОРЕД НЯКОИ ИЗТОЧНИЦИ ТЯ Е ИМАЛА МОЗЪЧЕН ОТОК

9 годиниОбщество 1 Боряна Райчева

На лекарите ще им трябват няколко седмици, за да установят каква е причината за смъртта на 22-годишната Боби Кристина Браун, която беше единствената дъщеря на певицата Уитни Хюстън, съобщават световните агенции.
Според предварителната съдебномедицинска експертиза няма допълнителна информация за състоянието, в което се е намирало момичето преди настъпването на смъртта и не се знае на какво точно се дължи тя. По тялото на Боби Кристина не са открити съществени травми. Според медиците тя не е страдала от заболявания, които биха довели до нейната кончина.
Според публикация в "Интърнешънъл бизнес таймс" обаче Боби Кристина може да е изпаднала в кома в резултат на мозъчен оток, който впоследствие да е довел и до смъртта й.
Въпреки подозренията за предозиране на наркотични средства, на местопроизшествието, където е открита изпадналата в безсъзнание дъщеря на Уитни Хюстън, не са били намерени забранени препарати.

Източник: Novanews