Гледай
на живо

Здравословен проблем стои зад двойното убийство в Пловдив

Съпрузи бяха открити убити в дома си

Младо семейство беше открито мъртво в апартамент в Пловдив вчера следобед. Телата на съпрузите Ради и Илияна Еневи са открити в апартамент квартал „Кючук Париж“.

Тази сутринт полицията направи втори оглед на мястото на трагедията. Убийството е извършено вчера сутринта към 8.30. Според прокуратурата става въпрос за убийство, извършено по особено мъчителен и жесток начин и последвало самоубийство. В ръката на мъжа е намерен нож, с който той е убил жена си и след това се е пробол смъртоносно в областта на шията.

Вероятно момчето е имало здравословен проблем, казват от прокуратурата и допълват, че разследването все още тече. 

В апартамента се е намирало бебето на двойката, което съседите чували да плаче през цялата нощ, но не посмели да проверят защо. То стояло само, докато не били открити труповете на родителите му. В момента е настанено при бабата и дядото.  

Според някои от съседите младото семейство, което било заедно от около година и половина, живеело мирно и тихо и не се чували скандали, нито пък някой е знаел да имат проблеми. Живеели в жилище, което било на родителите на единия от съпрузите. Майката  гледала малкото си бебе, а бащата работел. Според други комшии обаче двойката е имала проблеми и често имали скандали от ревност.