Гледай
на живо

Любовен облог

Режисьор : Алфредо Гурола

В главните роли : Пати Монтерола и Хуан Солер

 

 

Красавицата на Сан Гаспар Хулия Монтаньо е горда млада жена със силен  характер. Баща й, дон Хулио, е най-богатият и властен фермер в  селото. Отгледана от баща си като момче, Хулия е поела в ръцете си управлението на хасиендата. Чувствайки се пренебрегнат, мързеливият й брат Алваро прекарва времето си в пиене. Най-младата в семейството, нежната и крехка Соледад, която всички считат за дете, се е изолирала в свой въображаем свят.

            Дон Хулио и приятелят му дон Игнасио винаги са мечтали да оженят своите  деца  Хулия и Франсиско и да обединят двете най-големи ферми в селото. Ала праволинейната и горда Хулия не понася лъжата. Научавайки за изневярата на Франсиско с лекомислената Ева, тя разваля годежа. Оттогава много мъже се опитват да спечелят сърцето й. Разочарована от мъжете, Хулия се отнася към всички с еднакво презрение.

            Рано овдовял, дон Хулио се увлича от сексапилната авантюристка Касандра, чиято единствена цел в живота са парите. Тя живее в Мексико сити, обича хазарта и с лекота сменя любовниците си … докато не среща Габриел - очарователен, силен и решителен, мъж, за който няма невзъможни неща. Отличен играч на покер,  Габриел  е свикнал да печели. Постепенно  поредното  увлечение на Касандра  по младия мъж се превръща в истинска страст. 

            По време на една разгорещена игра на покер в дома на Касандра, дон Игнасио  е принуден да заложи имението си. Роденият под щастлива звезда Габриел печели играта  … и се оказва собственик на богата хасиенда!  Игнасио моли Габриел да му даде 3 месеца отсрочка, за да събере пари и да си върне имението. Воден от чисто любопитство, Габриел заминава за Сан Гаспар, за да погледне бъдещата си собственост … и се натъква на Хулия. Тази среща ще преобърне живота му. Хладнокръвната Хулия не се трогва особено от присъствието на Габриел – но дали той не е на път да събуди у нея истинско чувство?

            Касандра е неприятно изненадана от нахлуването на Хулия в живота на Габриел. Максималистка, тя иска да има всичко -  парите на дон Хуан,  но и любовта на Габриел. Касандра прави всичко възможно, за да настрои дон Хуан срещу Габриел, представяйки го като лекомислен авантюрист. Вбесен от това, че приятелят му Игнасио е загубил имота си, дон Хуан използва цялото си влияние, за да настрои селото срещу Габриел. Но младият мъж не е свикнал да се предава без бой …

Категория: Сериали