София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 4 °C Пловдив 4°C - мараня Варна 6 °C Варна 6°C - ясно небе Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

Гозбата на България

На 10 септември стартира Сезон 2 на кулинарното риалити ‘’ГОЗБАТА НА БЪЛГАРИЯ’’
Оригиналният български формат ще се излъчва всяка събота от 21ч. по телевизия Евроком, с повторение в сряда от 22ч.
 ‘’Гозбата на България’’ е седмично семейно кулинарно шоу. Акцентът в предаването не са известни готвачи, а млади хора, аматьори в кухнята, и техните домакини от всички кътчета на България. 
Две двойки кулинарни пътешественици обикалят България и повтарят приготвената от домакините регионална или фамилна рецепта, понякога осъвременена по вкуса  им. Жури от местни хора оценява по достойнство усилията им и посочва победителя. Ще се справят ли градските младежи снамирането на продуктите само от даденото място и с гозба, която за първи път ще готвят, без да знаят точните пропорции? Домакините се изправят срещу двамата водещи в своеобразен кулинарен двубой.
Провокацията към зрителите е забавна, ненатрапчиво образователна и позитивна.
Двете двойки младежи са избрани след кастинг, като едно от условията е да не могат да готвят.  На 10 ти септември,в първия епизод от втория сезон на ‘’Гозбата на България’’, Патрисия и Евгени се изправят срещу опитните домакини от ваканционен комплекс ‘’Вила Романа’’ в село Топола, край Балчик. Интригата кой ще приготви по-добре тристепенното меню е любопитна, а победата сладка.
Първият сезон на кулинарното риалили ‘’Гозбата на България’’ се излъчи успешно по телевизия ММ онлайн и привлече вниманието на зрители, производители по места и рекламодатели. Вторият сезон на предаването  чрез телевизия Евроком ще влиза вече във всеки дом в България и при българите в чужбина по кабел, сателит и онлайн.

Гледай с усмивка и готви с удоволствие!  С ‘’Гозбата на България’’!

Гледай Гозбата на България

Епизод 8 - "В село Съботковци, община Габрово"
Епизод 27 - "В село Кърпачево"
Епизод 26 - "В Банско"
Епизод 25 - " В село Пресяка, община Ловеч"
Епизод 24 "В село Горно Драглище"
Епизод 23 - "С кулинарния влогър Миро Гочев"
Епизод 22 "В село Змейово, област Стара Загора"
Епизод 21 - "В Априлци"
Епизод 20 "В село Средно Градище, община Чирпан"
Епизод 19 "В село Кирково, област Кърджали"
Епизод 18 - В село Малиново, община Ловеч
Епизод 17