София 5 °C София 5°C - облачно Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - облачно Варна 5 °C Варна 5°C - облачно Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

Гозбата на България

На 10 септември стартира Сезон 2 на кулинарното риалити ‘’ГОЗБАТА НА БЪЛГАРИЯ’’
Оригиналният български формат ще се излъчва всяка събота от 21ч. по телевизия Евроком, с повторение в сряда от 22ч.
 ‘’Гозбата на България’’ е седмично семейно кулинарно шоу. Акцентът в предаването не са известни готвачи, а млади хора, аматьори в кухнята, и техните домакини от всички кътчета на България. 
Две двойки кулинарни пътешественици обикалят България и повтарят приготвената от домакините регионална или фамилна рецепта, понякога осъвременена по вкуса  им. Жури от местни хора оценява по достойнство усилията им и посочва победителя. Ще се справят ли градските младежи снамирането на продуктите само от даденото място и с гозба, която за първи път ще готвят, без да знаят точните пропорции? Домакините се изправят срещу двамата водещи в своеобразен кулинарен двубой.
Провокацията към зрителите е забавна, ненатрапчиво образователна и позитивна.
Двете двойки младежи са избрани след кастинг, като едно от условията е да не могат да готвят.  На 10 ти септември,в първия епизод от втория сезон на ‘’Гозбата на България’’, Патрисия и Евгени се изправят срещу опитните домакини от ваканционен комплекс ‘’Вила Романа’’ в село Топола, край Балчик. Интригата кой ще приготви по-добре тристепенното меню е любопитна, а победата сладка.
Първият сезон на кулинарното риалили ‘’Гозбата на България’’ се излъчи успешно по телевизия ММ онлайн и привлече вниманието на зрители, производители по места и рекламодатели. Вторият сезон на предаването  чрез телевизия Евроком ще влиза вече във всеки дом в България и при българите в чужбина по кабел, сателит и онлайн.

Гледай с усмивка и готви с удоволствие!  С ‘’Гозбата на България’’!

Гледай Гозбата на България

Епизод 12 - "В село Белица, Ихтиманско"
Епизод 11 - "В село Въбел, община Никопол"
Епизод 10 - "В село Страшимирово, община Белослав"
Епизод 9 - "В Шато Бургозоне край Оряхово"
Епизод 8 - "В село Българево"
Епизод 7 - "В село Асеново, община Никопол"
Епизод 6 - "Кулинарна битка при кметицата на община Каварна"
Епизод 5 - "В античната крепост Никополис ад Иструм"
Епизод 4 - "В село Българево, община Каварна"
Епизод 3 - На гости в село Селце, община Каварна
Епизод 2- село Крушуна, община Летница
Епизод 1 - Вила Романа в село Топола, община Каварна

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!