София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Берое показа договор с Александров

Клубът от Стара Загора обаче не иска футболиста в състава си

9 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Берое Стара Загора публикува снимки на предварителен договор с Александров Александров на клубния си сайт. От споразумението се вижда, че футболистът е подписал контракт с Берое на 27 септември 2014 г.

Повод за публикацията е конфликтът, който възникна между тима от Стара Загора и Левски за правата на играча.

Двата клуба очакват решението на БФС.

 

Ето какво гласи и пълното съобщение:

Във връзка с породилото се недоверие в нашия клуб от страна на някои медии, че ПФК „Берое-Стара Загора“ ЕАД заблуждава обществеността и не е подписвал предварителен договор с футболиста Александър Александров, ние представяме въпросния договор.

Както е видно, споразумението между страните е от дата 27 септември 2014 г. Освен това в договорът има изрична клауза, че футболистът Александров няма право да подписва договори с други футболни клубове.

Както бе съобщено на вчерашната пресконференция на „Берое“, клубът ще очаква официално становище от БФС по казуса. Каквото и да е решението обаче ние не желаем Александър Александров в нашия отбор и той е затворена страница за нас. За нас, във футбола нещата опират до морал и принципи – достойнство, уважение, колегиалност и коректност в отношенията между клубовете и между футболистите и клуба. ПФК „Берое“ винаги се е стремял към това и го е доказвал неведнъж.