София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

ЖУРНАЛИСТ НЕ МОЖА ДА ПРЕДЛОЖИ БРАК НА КРАСИВАТА БЕТИ, ЗАРАДИ ГОНЗО И ТОНЕВ

ЛИПСАТА НА ТИТЛА ЗА СИНИТЕ ПОПРЕЧИ НА ЛЮБОВТА МЕЖДУ ДВАМАТА

8 годиниЛюбопитно 71 Телевизия Евроком

Водещият на спортното предаване УЛТРАСПОРТ по ТВ Евроком Станимир Бакалов и красивата Елизабет Бърдарова са имали негласна уговорка да встъпят в брак ако Левски стане шампион. Двамата се познават от няколко години и ги обединява любовта им към синия клуб. Бети е една от най-известните фенки на тима и непрекъснато посещава мачовете на отбора. Чаровницата членува във всички групи, свързани с отбора в интернет пространството.

Бакалов, като виден ценител на женската красота, се влюбил в нея от пръв поглед, като любовта му се засилила още повече, след като разбрал, че красивата Бети е и фенка на любимия му тим.

Журналистът по цели нощи ухажвал красавицата във фейсбук, докато тя не се съгласила на поканата му за брак. Накрая той се престрашил и отшъл директно на работното място на чаровното момчие. Бети работи като барман в известно столично заведение. Там двамата си обещали да се врекат във вечна любов пред свидетели, ако Левски спечели титлата.

Когато Левски поведе в първенството през настоящата кампания, водещият на УЛТРАСПОРТ, бил на върха на щастието и се радвал като малко дете.

Приказката обаче свършила, след като БФС изгони Литекс и отне спечелените точки на сините срещу ловчанлии.

На практика, всичко свърши след като Левски не успя да настигне Лудогорец в борбата за титлата. Така Бакалов и Бети се разминаха за момента и ето, че не всички приказки в живота имат хепи-енд.

Дано новата селекция в тима и опитният треньор Люпко Петрович, докарат до върха славния тим, и спомогнат за осъществяване на мечтата, двамата да видят Левски шампион и Бети да получи пръстен.