София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Адриен Рабио: Ювентус е едно ниво над Пари Сен Жермен

Както е известно, Рабио премина от Париж в Ювентус със свободен трансфер

5 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Полузащитникът Адриен Рабио, който вече е част от Ювентус, смята, че новият му отбор е доста над нивото на Пари Сен Жермен, където играеше досега.Както е известно, Рабио премина от Париж в Ювентус със свободен трансфер.
''Ювентус е отличен и много престижен клуб, заяви Рабио пред сайта Football Italia. - Също така е ясно, че те имат много голям международен опит, въпреки проблемите които изпитваха в Шампионската лига в последните няколко години. Така че аз смятам, че Ювентус е едно ниво по-нагоре отколкото е Пари Сен Жермен. И това е причината да избера този клуб.”
Самият Рабио не е играл за парижкия клуб от декември миналата година, след което започнаха проблемите му с ръководството и отказите му да си поднови договора. Но 24 часа преди да пристигне в Юве, той е имал разговор и с представители на Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” са предложили много по-добра заплата за Рабио, но според журналиста Джанлука ди Марцио изборът му за Ювентус е останал непроменен.''Ювентус е отборът, който беше най-настоятелен. Не мога току-така да си сменям решението. Харесвам Италия и мисля, че ме очаква много специален сезон в калчото”, каза още френският полузащитник.