София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Алегри: Трябва да сме внимателни срещу Дженоа

Ние влизаме в мача с Дженоа в серия от 10 поредни победи

6 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри даде пресконференция преди сблъсъка от 9-ия кръг на Серия “А” срещу Дженоа. Опитният специалист заяви, че играчите трябва да са внимателни срещу "грифоните".
“Ние влизаме в мача с Дженоа в серия от 10 поредни победи. Всички казват, че трябва да печелим всички битки, но трябва да сме внимателни утре, тъй като в последните години винаги изпитваме трудности срещу Дженоа”, започна треньорът на Юве.“Кристиано е много спокоен, работи добре. Той е страхотен помощник, не само голмайстор.
Шчесни ще започне на вратата утре. Мойс Кийн пък работи отлично, развива се много за своята възраст. Освен Манджукич, той е нашата опция за този пост. Родриго Бентанкур също се развива и се справя много добре в последно време. В този момент той се чувства добре в box-to-box роля”, добави още той.“Дъглас Коща трябва да се завърне в игра стъпка по стъпка, след наказанието и контузията. Вероятно е да се включи от резервната скамейка”, завърши Алегри.