София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Антъни Джошуа: Ще променя физиономията на Милър 

До физическа конфронтация този път не се стигна

5 годиниДруги 8 Телевизия Евроком

Световният шампион на IBF, WBO и WBA в тежка категория Антъни Джошуа (21-0, 20 КО) се закани да промени лицето и тялото на следващия си опонент - Джарел Милър (23-0-1, 20 KO). Двамата ще се изправят един срещу друг на 1 юни в легендарната “Медисън Скуер Гардън” в Ню Йорк.
“Аз съм добър боксьор и удрям тежко, а също така съм побеждавал по-добри опоненти от който и да е боксьор в момента. На първи юни ще променя физиономията на Милър, както и тялото му. Ще бъда хирург и ще ти трябва грим след това, защото ще изглеждаш по друг начин”, обърна се Джошуа към съперника си на пресконференция в Лондон.
Милър, който обикновено е по-провокативен в изказванията си и именно с тях се стреми да провокира ентусиазъм във феновете, опита да се направи на по-възпитан. Той сподели, че е в чудесно настроение и няма да пада на нивото на изказвания на Джошуа, който “репетирал цяла седмица какво ще каже пред медиите”.
До физическа конфронтация този път не се стигна.