София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Арнаутович шокира Уест Хам с молба за трансфер

Арнаутович има желание да напусне Уест Хям

5 годиниФутбол 5 Телевизия Евроком

Нападателят на Уест Хам Марко Арнаутович поиска да му бъде разрешено да напусне още този месец. В официално изявление неговият брат и агент - Даниел, призова клубът да приеме офертата за него. Тя е от китайски клуб е на стойност около 36 млн. паунда. Самият австриец, който през април ще навърши 30 години, пък е изкушаван със заплата от над 200 000 евро на седмица. 

“Уест Хам купи Марко за дребни стотинки - започва текстът. - Платиха 20 млн. паунда за него, което е нищо на фона на настоящите сделки на пазара. Те го взеха, за да ги спаси от изпадане и той помогна за това. Брат ми заслужи всички индивидуални награди в клуба: за най-добър футболист, за трансфер на сезона и приза, който се дава от останалите състезатели. Сега Уест Хам получи фантастична оферта, която е почти двойно на това, което беше платено за него. Той иска да отиде на ново място и да се бори за купи. Голямото му желание е Уест Хам да приеме предложението от Китай. Дано и феновете да уважат молбата му.”

“Чуковете” обаче отговориха, че нападателят не се продава. “Марко има договор с нас и очакваме да го спазва. Той не се продава”, категорични бяха лондончани.