София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

БЕРБО ЦЯЛ МАЧ ПРИ РАВЕНСТВО НА ПАОК СРЕЩУ ИРАКЛИС

ТРЕНЬОРИТЕ ПРИТЕСНЕНИ ЗА УЧАСТИЕТО НА БЪЛГАРИНА В ЛИГА ЕВРОПА

9 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

  Българският нападател на гръцкия футболен клуб ПАОК Димитър Бербатов вчера взе участие в солунското дерби  между неговия тим и този на Ираклис, завършило с  3:3. Бербатов вкара едно от попаденията за ПАОК, но при резултат 3:2 в полза на домакините пропусна дузпа, след което Ираклис успяха да изравнят резултата. По този начин и двата отбора си тръгнаха с по 1 точка.

34-годишният българин  си тръгна от стадиона накуцвайки, като информациите са, че лека травма при него се е обадила още в първото полувреме, но той е показал характер и решил да стиска зъби, за да остане и да доиграе целия мач.

Треньорският щаб на ПАОК в момента е  притеснен относно това дали Бербатов  ще съумее да вземе участие в предстоящата среща срещу отбора на Краснодар в груповата фаза на Лига Европа. Травмата му е в областта на бедрото, правят се медицински изследвания и е много вероятно българският нападател да пропусне важния сблъсък. Мачът с руснаците е в четвъртък на стадион „Тумба“.

               
 
 
Text-to-speech function is limited to 100 characters