София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

БЕРБО ТИТУЛЯР В СОЛУНСКОТО ДЕРБИ

БЪЛГАРИНЪТ ЩЕ ВОДИ АТАКАТА НА ПАОК СРЕЩУ ИРАКЛИС

9 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

 Димитър Бербатов ще бъде пуснат като титуляр за първи път в гръцкия шампионат. ПАОК ще излезе като символичен гост в ожесточеното солунско дерби с Ираклис. Феновете на "черно-белите" жадуват за задължителна победа и затова наставникът Игор Тудор ще заложи на опита и класата на българина. 

През паузата в шампионата на Гърция нападателят се е подготвял двойно по-сериозно от останалите си съотборници, тъй като е трябвало да навакса изоставането си във физически план. Затова сега ще е титуляр рамо до рамо с Роберт Мак  за сметка на Стефанос Анастасиадис, който ще остане на резервната скамейка. 

Досега Бербо беше титуляр само в един мач, откакто дойде на "Тумба" в началото на септември. Това беше срещу Борусия Дортмунд, но за Лига Европа. Имаше очаквания да започне от първата минута в дербито с Олимпиакос предишния кръг, но тогава остана на пейката.

 

Мачът е тази неделя от 20:30 мин.