София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

ЦСКА-София разясни ситуацията около Каранга

Голмайсторът на Първа лига наблюдаван от много клубове

6 годиниФутбол 5 Телевизия Евроком

ЦСКА-София пусна съобщение на официалния си сайт свързано със слуховете за трансфер на нападателя Фернандо Каранга. Из медииното пространство се носеха слухове и изпращаха "звездата" на "червените" къде ли не, като два от основните фаворити за подписа му се смятаха, че са "Уест Бромич Албиън" и "Кристъл Палас". Затова "армейците" решиха да пуснат писмо по случая, което гласи:

"Армейци, по повод на появилите се информации в някои медии ви информираме, че конкретна оферта за Фернандо Каранга не е постъпвала в клуба. Да, интерес към голмайстора на Първа професионална лига има от много отбори, но до момента няма клуб, който да е изпратил конкретно предложение за нападателя. Всички информации, които се разпространяват в момента, са спекулации, целящи да разконцентрират футболиста преди предстоящите важни мачове. Ние обаче вярваме, че той няма да се поддаде на спекулациите и ще продължи да се раздава на терена с червената фланелка.

От ръководството"