София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Десподов след трансфера: Щастлив съм, че ще работя с Ел Маестро

Убедих се в качествата и футболния му интелект в ЦСКА

5 годиниФутбол 7 Телевизия Евроком

Новото попълнение на австрийския Щурм (Грац) Кирил Десподов се похвали с трансфера в социалните мрежи. Футболистът написа, че е щастлив от сделката и допълни, че радостта му е още по-голяма от факта, че ще работи с бившия си треньор в ЦСКА Нестор Ел Маестро.
"Приятели, от днес официално ще защитавам цветовете на SK Sturm Graz Щастлив съм, че австрийският клуб направи всичко възможно сделката да се осъществи, с което ме накара да вярвам, че ще бъда важна част от отбора занапред. Още с идването си срещнах голямо уважение и истински ентусиазъм сред всички в новия ми футболен дом. Още по-радостен съм, че в „Щурм” ще работя отново под ръководството на Нестор Ел Маестро, в чиито качества и футболен интелект имах възможността да се убедя в ЦСКА.Той беше в основата на преминаването ми в австрийската Бундеслига, за което съм му много признателен. Това определено е крачка напред за мен. Вярвам, че в Грац ще имам възможността да докажа на какво съм способен и да разгърна потенциала си изцяло. Благодаря на семейството ми за постоянната подкрепа и на вас, които през последните седмици на несигурност и спекулации бяхте плътно зад мен! Благодаря много на адвокат Радостин Василев и екипа на Vasilev and Co. Consulting за професионализма", написа той.