София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Джошуа: Готов съм за Уайлдър, ще ги нокаутирам един по един

"Готов съм. Върнах си шампионските пояси и съм готов да се изправя срещу него

4 годиниДруги 10 Телевизия Евроком

Двукратният световен шампион Антъни Джошуа отхвърли твърденията на Дионтей Уайлдър, който заяви, че не вижда как ще се проведе обединителен двубой и феновете да не се надяват за това зрелище. Ей Джей обаче обяви, че е готов за така среща и няма никакви проблеми.
"Готов съм. Върнах си шампионските пояси и съм готов да се изправя срещу него. Не гледам обаче прекалено напред в бъдещето, защото това ме разсейва от настоящето и това, което ме очаква. Вървя стъпка по стъпка, но когато дойде времето, ще съм готов", заяви Антъни Джошуа пред Sky Sports.
Антъни Джошуа направи доста сензационно разкритие, като призна, че е имал здравословни проблеми преди първия двубой с Анди Руис, който загуби на ...
 "Ще ги нокаутирам един по един и когато големите момчета са готови, ще съм готов и ще стана абсолютен шампион. Наистина искам да се случи това", допълни още той. Преди това обаче Джошуа ще има още няколко битки, като първата от тях се очаква да е срещу Кубрат Пулев.