Гледай
на живо

Еди Хърн: Преговаряме с хората на Пулев

Повече яснота се очаква през уикенда, разкри Еди Хърн

Еди Хърн: Преговаряме с хората на Пулев

Агентът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, разкри че води преговори с промоутърите на Кубрат Пулев от „Тийм Зауерланд“ за мач между британския боксьор и Кобрата. Той разкри и кога се очаква да има повече яснота относно възможността за провеждане на подобен двубой.
„Преговорите с IBF и промоутърите на Пулев от „Тийм Зауерланд“ са в ход. През уикенда ще има повече яснота, но нещата са доста сложни“, призна Хърн пред в. „Сън“.
Очакванията са 27-годишният Джошуа да се откаже от шампионския си пояс на IBF (Международната боксова федерация). Както е известно, Кубрат Пулев е официален претендент за световната титла в тази версия и Джошуа трябва да се изправи в мач срещу него.
„Ние не искаме да се отказваме от световната титла на IBF, но ако се наложи, ще го направим. Не съществува никакъв проблем в това отношение. Идеалният вариант е да успеем да обединим всички титли, но това е трудно да се случи“, допълни Еди Хърн.
Ако все пак британския боксьор се откаже от тази титла, то най-вероятно ще се състои мач за шампионския пояс на Международната боксова федерация между Кубрат Пулев и камерунеца с френски паспорт Карлос Такам.