Гледай
на живо

Еди Хърн: Започнахме преговори за Джошуа - Поветкин

Поветкин е официален претендент на Световната боксова асоциация, а ние преговаряме с неговите хора в момента - разкри Еди Хърн

Еди Хърн: Започнахме преговори за Джошуа - Поветкин

Финализирането на мач между Антъни Джошуа (Анг) и Александър Поветкин (Рус) за световните титли по бокс за професионалисти в тежка категория е все по-близо. Това потврди промоутърът Еди Хърн.
"Поветкин е официален претендент на Световната боксова асоциация, а ние преговаряме с неговите хора в момента - разкри Еди Хърн. - Отлично се разбираме. Те са наясно, че Ей Джей иска да се бие с Уайлдър в следващия си двубой, но Поветкин ще получи своята възможност. Следващият мач на Ей Джей ще бъде през септември. Вероятно всичко ще бъде ясно до две-три седмици."Промоутърът на Поевткин - Андрей Рябински, има готовност да извади сериозна пачка, за да докара мача в Русия. По същия начин той успя да осигури двубой на своя клиент в неговата родина срещу Владимир Кличко."Дадохме добро финансово предложение на Еди Хърн, за да направим мача в Русия - обясни Рябински. - Освен това поставихме нашите условия за мач във Великобритания. Надявам се да стигнем до споразумение до края на месеца. Ако това не се случи, сме готови да отидем на търг."