София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

ESPN: ЛА Лейкърс са фаворит за Леброн Джеймс

По информация на ESPN, фаворит №1 за подписа на „Кралят“ е тимът на Лос Анджелис Лейкърс, като се очаква в началото на следващия месец да се проведе среща между Джеймс и живата легенда на Лейкърс Меджик Джонсън

6 годиниБаскетбол 25 Телевизия Евроком

Леброн Джеймс потвърди решението си да не продължи настоящия си договор с Кливланд Кавалиърс и да стане свободен агент от 1-и юли, като пресата в САЩ вече набеляза и отборите, които са с най-големи шансове да привлекат в редиците си звездата.
По информация на ESPN, фаворит №1 за подписа на „Кралят“ е тимът на Лос Анджелис Лейкърс, като се очаква в началото на следващия месец да се проведе среща между Джеймс и живата легенда на Лейкърс Меджик Джонсън.
„Това е добър ден и стъпка напред за Лос Анджелис Лейкърс. Смятам, че клубът е с най-големи шансове да си осигури подписа на Леброн Джеймс. Задачата на ръководството е да успее да го убеди, че „Езерняците“ могат да изградят един боеспособен отбор около него, който да се противопостави на Голдън Стейт. Ако това се случи по време на срещата с Меджик Джонсън в началото на следващия месец, шансовете на Лейкърс са огромни“, коментира журналистът на ESPN Браян Уиндхърст.