София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Франк Уорън: Следващият съперник на Тайсън Фюри може да е и Кубрат Пулев

И неговият промоутър Франк Уорън разкри плановете за следващата среща на Циганския крал

5 годиниДруги 6 Телевизия Евроком

Един от въпросите, които вълнуват феновете на бокса в момента, е кой ще бъде следващият съперник на бившия световен шампион Тайсън Фюри. След като направи феноменалното си завръщане на големия ринг, сега има огромен интерес към битките на британеца.
И неговият промоутър Франк Уорън разкри плановете за следващата среща на Циганския крал. Тя трябва да се проведе в средата на май, а съперникът му ще е някой от "петте най-добри в тежка категория на професионалния бокс".
Някои от вариантите вече отпадат от само себе си. Това са Дионтей Уайлдър, който има мач на 18 май с Доминик Бризийл, както и Антъни Джошуа, който ще се бие с Джарел Милър на 1 юни. Така според изданието British Boxing News остават няколко варианта, ако се търси наистина класен опонент. И един от тях е Кубрат Пулев.
Според изданието, в плановете на щаба на Фюри са Дилиан Уайт, Луис Ортис, Адам Ковнацки, Тревър Брайън, Ото Валин, Агит Кабайел, Том Шварц, Оскар Ривас и Пулев. Ортис, Ковнацки и Ривас в момента преговарят с други съперници и е вероятно да не се разберат за мач с Циганския крал на желаната от него дата.
Пулев има мач този уикенд и според изданието също би му било трудно да е на линия за средата на май. Но все пак остава сериозен вариант за съперник. Всички усилия са насочени към мач с Дилиан Уайт, но при него водещото винаги е било парите и още не е ясно дали ще има разбирателство. Ако вариантът и с него не се получи, Кубрат Пулев може и да излезе отново на дневен ред.