София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Икарди вече мисли за Наполи

Изборът на самия играч доскоро бе единствено Юве, но той започнал да променя мнението си и вече бил склонен да приеме идеята да замине за Неапол

5 годиниФутбол 7 Телевизия Евроком

Наполи сериозно се намеси в битката за нападателя на Интер Мауро Икарди. Доскоро се смяташе, че най-вероятният бъдещ отбор на играча ще е Ювентус. Новият треньор на "нерадзурите" Антонио Конте не възнамерява да разчита на аржентинеца и клубът иска да се раздели с него и да вземе Ромелу Лукаку за тази позиция.
Изборът на самия играч доскоро бе единствено Юве, но той започнал да променя мнението си и вече бил склонен да приеме идеята да замине за Неапол. "Бианконерите" имат желание да го привлекат, но търсят най-изгодната сделка. Преговорите между двата клуба се бавят, а Наполи ще се опита да се възползва от това.
Цената на Икарди постепенно намалява и сега Интер е готов да се раздели с него за 60 милиона евро. Наполи е приготвил офертата за тази сума, както и е готов да приеме личните финансови искания на играча.