Гледай
на живо

Иво Георгиев: Моци аз ще го надбягам, толкова безсилен Левски не съм виждал

В Левски пък изначално са сбъркани нещата. Левски е отборът на народа, а там много хора се опитват да определят съдбините на клуба, които не са от кухнята

Иво Георгиев: Моци аз ще го надбягам, толкова безсилен Левски не съм виждал

Бившият национал Иво Георгиев изрази съжалението си от състоянието на грандовете на родния футбол в последно време при гостуването си в предаването на Sportal TV “От дузпа в тъч”. Голмайсторът на “А” група от 1996 година е на мнение, че в Лудогорец и Левски ситуацията не е розова и трябва да се вземат мерки.
“Лудогорец има един стереотип на игра, който е вече разгадан и не подмладяват състава. Например Моци - той вече е на възраст, той е едър, тежък. Аз ще го надмина на моята възраст. Те трябва да предприемат нещо, за да имат отново успехи в Европа”, каза Георгиев.

“В Левски пък изначално са сбъркани нещата. Левски е отборът на народа, а там много хора се опитват да определят съдбините на клуба, които не са от кухнята. Срамно е за тима Давиде Мариани да е основен играч и плеймейкър. Тук трябват много сериозни играчи. Няма сериозен подход към нещата и идеите не се осъществяват. Толкова безсилен Левски не съм виждал и много ме боли”, обясни още Георгиев.