София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Колев: Стоя зад думите си, че Левски има 30 млн. задължения, Русев не е отписал 15 млн.

Ако не ме лъже паметта, говореше се за 15-16 млн. лв. отписване. Не знам как се отписва такава сума

5 годиниФутбол 12 Телевизия Евроком

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев разкри, че досегашният собственик на клуба Спас Русев не е отписал дългове за 15-16 млн. лв., както обяви наскоро Русев.
"Какво предстои след неосвобождаването от отговорност? Това е първо един символичен акт на база информацията, която имаме дотук. Тя е ясен знак, че имаме доста процедури по събиране на информация, след това ще се прецени как ще се продължи по-нататък. Оттук-нататък трябва да се въорижте с търпение, за да видим какво ще се случи.
Ако не ме лъже паметта, говореше се за 15-16 млн. лв. отписване. Не знам как се отписва такава сума. Няма отписване на таква сума, ето казвам го, не е факт. Сега предстои процес на оздравяване и изплащане на задължения. Въпросите защо това не се е случило, не са към нас. Казах, че дълговете са над 30 млн. и стоя зад думите си", заяви Колев.