София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Кристъл Палас уреди Миши Батшуай

Нападателят ще доиграе сезона в Кристъл Палас като отдаден под наем от Челси

5 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Белгийският национал Миши Батшуай се завръща в английската Премиър лийг. Нападателят ще доиграе сезона в Кристъл Палас като отдаден под наем от Челси, след като испанският Валенсия се отказа от услугите му. Батшуай, който в началото на 2018 година игра за Борусия Дортмунд и направи сериозно впечатление, така и не се адаптира към футбола на Иберийския полуостров, като отбеляза едва 3 гола в 23 мача и това принуди "прилепите" да загубят интерес към него. На Острова обаче той е добре познат. До последно Тотнъм го желаеше в редиците си, но ръководството на Челси не се съгласи да го пусне в директен контурент за място в топ 4.
"Миши е страхотно подсилване на нашия отбор и се радваме да го видим с червено-синята фланелка", коментира босът на "орлите" Стив Париш. Кристъл Палас върви 15-и в Премиър лийг и продължава за ФА Къп, след като елиминира Тотнъм в четвъртия кръг.