София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Кубрат: Ако можех да върна времето назад, не бих целунал Джени Суши

На Андреа й беше гадно един ден, после ме подкрепи

5 годиниДруги 11 Телевизия Евроком

Боксовата звезда на България Кубрат Пулев разказа с подробности за скандалната целувка, която залепи на репортерката Джени Равало - Суши след победата си над румънеца Богдан Дину в САЩ. Кобрата беше гост в бТВ и разкри, че тежкият мач му е дал допълнителен адреналин и е повишил нивата на еуфория, а това го е накарало да действа по този начин.
"Мачът беше драматичен. Еуфорията беше много голяма. Може би, когато му се роди дете някой ден, ще съм по-радостен. С българите край ринга се прегръщахме и целувахме. След толкова емоционален мач, не беше редно веднага да ми взима интервю. Целувката е израз на щастие, на емоция. Сигурно човек като е дрогиран изпитва такава емоция. Така съм усетил ситуацията, така реагирах.
Предния ден й дадох интервю, каза ми - Хайде след победата да направим парти. Не знам кой я покани, тя сама дойде.  Върнах се от болницата, където ми зашиха аркадата и тя беше в хотела. Идваше, сядаше до мен, аз ставах, защото не искам такава близост. На всеки интелигентен човек му става ясно.
Вечерта я видях и й казах - Виж, това беше майтап. Не пускай целувката, а само интервюто. Каза че е дошла на партито за интервюта, но не е взела нито едно. Явно ги взима по друг начин. Аз не я мразя за това. Лошото е, че има много жени, които наистина са насилвани, а те яхват това и ги използват", разказа Пулев, след което направи онова, което първоначално отказваше - да се извини.
"Съжалява за това, което стана. Ако мога да върна времето, никога няма да го направя. Ако трябва да го направя, няма да искам. Не съм имал намерение да я насилвам. На Джени Суши и на адвокатката й ще кажа, че нямам лоши чувства към тях. Джени не е лош човек, готина е. Дали са й лош съвет. Не ги мразя, даже ги обичам", отсече Кобрата.
Той беше запитан и за това как половинката му Андреа е приела скандала.
"Първия ден и беше много гадно. Беше разстроена, не за друго, а за хорските мнения, На другия ден ме подкрепи. Познава и знае, че съм над нещата", призна Пулев.