София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

КУКОЧ НЯМА ДА ИГРАЕ В ЦСКА

ХЪРВАТИНЪТ ПУБЛИКУВА ВЪВ ФЕЙСБУК ПРОЩАЛНО ПИСМО ДО ВСИЧКИ В КЛУБА

9 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Тончи Кукоч със сигурност няма да бъде част от бъдещето на ЦСКА, каквото и да е то. Така вече е ясно, че няма да видим сърцатия футболист с червената фланелка следващия сезон. Хърватинът написа във Фейсбук, че се сбогува с всички в отбора, както и с феновете. 

Ето какво е написал Кукоч в своя профил: 

"Искам да благодаря на всички в ЦСКА, на всички наставници, които ме тренираха, на всички, с които съм играл. Тези 10 месеца бяха много специални за мен. Хареса ми да играя в България и хората в страната са много добри. 
Благодаря на всички фенове, които бяха с мен от първия ден, в който пристигнах в ЦСКА. Чувствах се специален, знаейки, че сте зад мен, за мен сте най-добрите, надявам се да се срещнем отново. Насладих се на всяка една минута, изиграна на свещения терен на "Армията"!

Понякога през тези 10 месеца имах проблеми с играчи от други отбори, като например Георги Петков. Той трябва да е много доволен, че напускам ЦСКА. Не се чувстваше добре да играе срещу мен. За мен той е голям боклук. 

Последният месец и половина ми хареса да работя с Пенев. Съжалявам, че Пенев няма да ме тренира вече. Той е чудесен човек и се надявам да работя отново с него в бъдеще. Харесвам го много. Има характера на шампионите и му пожелавам всичко най-хубаво. 

Не мога да повярвам, че голям отбор като ЦСКА няма да играе в "А" група. Не знам кой е президент на ЦСКА - Томов, Манджуков, Милко, не знам, но казвам сега, че не искам нищо от ЦСКА. Опрощавам им всичко. Съжалявам, но няма да играя в 3-та дивизия. Аз съм на 24 години и трябва да мисля за моето бъдеще и моето семейство. 

Всичко най-добро. 
Само ЦСКА !"