София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Лацио идва в понеделник за Терзиев, Динамо Киев също ще наддава

Италианците избират между българина и холандец

9 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Лацио ще започне преговори с Лудогорец за защитника Георги Терзиев. Това оповестиха медиите на Апенините и специализираните сайтове за трансферни слухове.

Още в понеделник представители на Лацио ще се срещнат с колегите си от Лудогорец, за да обсъдят трансфера на българския национал.

По непотвърдена информация, италианците са готови да извадят цели 2,5 милиона евро на нашенеца плюс евентуални бонуси при добро представяне. Разградчани обаче са поискали 5 млн. евро за него.

Конкурент на Терзиев за място в Лацио е младият холандски бранител Весли Худ. Последният е собственост на АЗ Алкмаар и договорът му изтича през лятото. Лацио иска да го вземат още сега и дават 1 млн. евро. Холандците обаче искат над 2 млн, което не устройа „орлите". Ако ударят на камък с Худ, Лацио ще направи всичко възможно, за да привлече Терзиев.

Според информациите в Италия обаче, Динамо Киев също претендира за Терзиев, като се цитират суми от порядъка на 4 млн. от европейската валута. Украинците трябва да продадат Александър Драгович в Англия, откъдето ще вземат пари, за да финансират идването на Терзиев.