София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Левски представи новия генерален спонсор

Логото на компанията върху екипите още от пролетния дял на шампионата

5 годиниФутбол 5 Телевизия Евроком

Левски представи новия генерален спонсор на клуба. Това е българската компания efbet.
"От новия сезон логото на компанията ще стои на фланелките. Сега влизаме в ново партньорство. Помощта няма да бъде само финансова. Договорът е за три години. Не мога да разкрия конкретна сума, но контракът е значителен за българските стандарти. Съвсем скоро ще видите повече от партньорството ни с efbet. Нека не разкриваме всичко наведнъж. Договорът ни е важен, тъй като те са сериозна компания в българския спорт", заяви изпълнителният директор на "сините" Красимир Иванов по време на специалната пресконференция.
"Изключително сме щастливи, че продължаваме да работим все по-активно с Левски, ставаме генерален спонсор. Последните четири години сме активно работещи с тях. Те са един от най-популярните и един от най-успешните отбори в България. Впечатлиха ни техните проекти, искаме да го направим по-стабилен финансово и да сбъднат мечтите си", заяви корпоративният мениджър в efbet Валентин Божилов.
С новите фланелки позираха голмайсторът на "сините" Станислав Костов и вратарят Николай Михайлов.