София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Майката на Кристиано: Боря се за живота си

64-годишната Долорес първоначално криела за проблема

5 годиниФутбол 5 Телевизия Евроком

Майката на Кристиано Роналдо шокира с разкритието, че се бори за живота си. 64-годишната Долорес съобщи неприятната новина, че има раково заболяване.
"Бях оперирана в Мадрид, претърпях лъчева терапия и сега се боря за живота си!", разказа пред португалска телевизия майката на мегазвездата на световния футбол и Ювентус.
Първоначално тя крие от роднините си за проблема.
Сега, само дни след рождения ден на Кристиано майка му проговори за болестта. Петкратният носител на "Златната топка" навърши 34 на 5 февруари. Майка му отлетя вчера от Мадейра към Торино, за да му гостува.
Тя вече спечели една битка с рака. През 2007 година Долорес беше диагностицирана с рак на гърдата. Тогава й отстраняват бучка, като не е имало индикации за проблем и с другата гърда, в която сега е открито заболяването.
След като Долорес е излекувана, бившият футболист на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо решава, в знак на благодарност, да дари 120 000 пауна за изграждането на раков център в болницата, където майка му се е възстановила.
И сега звездата е готов да плати колкото е нужно, за да може възможно най-бързо Долорес да бъде излекувана.