София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Манджукич ще струва на Байерн 15 милиона

Опитният хърватски нападател вече неколкократно даде да се разбере, че желанието му е отново да заиграе на “Алианц Арена”

5 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Байерн (Мюнхен) ще трябва да плати 15 милиона евро на Ювентус, за да си върне Марио Манджукич. Опитният хърватски нападател вече неколкократно даде да се разбере, че желанието му е отново да заиграе на “Алианц Арена”, а според медиите в Италия и Германия сделката е въпрос на време, защото се движи от Джовани Бранкини. Именно той бе в основата на преминаването на Иван Перишич от Интер в Бавария, а сега работи усилено и по случая с Манджукич. Агентът има сериозен опит, като през годините е представлявал фигури като Руи Коща, Кафу, Деметри Албертини, Лука Маркеджани и Хидетоши Наката.
Манджукич бе футболист на Байерн между 2012 и 2014 година, а през последните четири сезона е основна фигура в състава на Ювентус. С “бианконерите” той спечели четири титли и три купи на страната, но мечтае за нов триумф в Шампионската лига, който според него може да бъде осъществен именно с мюнхенския тим. Супер Марио триумфира в турнира на богатите през 2013 като част от баварците.