Гледай
на живо

Марота: Икарди може да даде още много на Интер

Надявам се, че ситуацията ще бъде разрешена. Ние сме едно семейство, а родителите трябва да взимат решения, за да възпитават децата си

Марота: Икарди може да даде още много на Интер

Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота е убеден, че ситуацията с  Мауро Икарди може да бъде разрешена и нападателят отново да започне да играе за "нерадзурите". Икарди не е обличал "черно-синия" екип от средата на месец февруари, когато бе отнета капитанската му лента, а официалната причина за неговото отсъствие е контузия в коляното.
"Надявам се, че ситуацията ще бъде разрешена. Ние сме едно семейство, а родителите трябва да взимат решения, за да възпитават децата си. Това обаче не е наказание. Родителите правят това, за да може децата да пораснат и да стават по-добри", започна Марота.
"Така трябва да бъдат интерпретирани нашите решения. Надявам се, че ще изгладим всичко, колкото може по-бързо, защото Икарди е добро момче, което е дало много на Интер и може да ни даде още много. В момента е измъчван от болки в коляното. Надяваме се, че ще оздравее бързо и ще се върне в отбора след рехабилитация", завърши изпълнителният директор.