София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Михаил Александров преподписа с руския Арсенал Тула

Българинът е доволен от избора и нивото на клубния си отбор

6 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Българският футболист Михаил Александров, който играеше с екипа на Лудогорец (Разград), а по-късно в Легия (Варшава), е преподписал нов договор с последния си клуб  руския Арсенал (Тула).

Александров, който има контракт с клуба от края на 2017 година, заяви, че смята решението си за правилно и полезно за кариерното му израстване.

''Мисля, че мога да прогресирам в руското първенство и конкретно с екипа на Арсенал.  Колективът, пред когото има много задачи за решаване, е страхотен. На мнение съм, че и руското първенство е само по себе си показател за качествата на един футболист'', каза още българинът.

Той има общо 35 официални мача с екипа на Арсенал, един вкаран гол. Контрактът на нашенеца е сключен по схемата 1+ 1, информират от руските медии.

Георги Костадинов пък е вторият българин, който ще играе в този отбор. Треньорът Олег Кононов обясни, че Костадинов е показал качества, които са го впечатлили и е изглеждал доста убедителен в единоборствата.