София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Монако е фаворит за Батшуай

Както е известно, Валенсия реши да прекрати наема на играча, който трябва да се върне в Челси

5 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Монако се очертава като фаворит за привличането на Миши Батшуай, твърди Goal.com. Както е известно, Валенсия реши да прекрати наема на играча, който трябва да се върне в Челси. Мениджърът на лондончани Маурицио Сари обаче няма да разчита на него, така че нападателят в момента си търси нов тим поне за втория полусезон.Ако премине при “монегаските”, Батшуай ще се събере с Тиери Анри, който до преди няколко месеца беше помощник треньор в белгийския национален отбор. “Миши? Познавам го добре, засякохме се в Белгия. Ще видим какво ще стане. Той е интересен играч. Но нищо не е сигурно. Трябва да си търпелив. Важно е играчите да познават шампионата”, заяви наставникът на Монако на днешната си пресконференция.
Смята се, че Евертън е готов да отправи оферта в размер на 18 млн. паунда за Батшауй, но Челси иска да си възвърне платените за него 33 млн. паунда, така че е по-вероятно той да бъде отново преотстъпен в друг отбор, след като “карамелите” не могат да си позволят това заради наема на Кюрт Зума, който също идва от Челси, и така лимитът за такива сделки между двата отбора е достигнат.