Гледай
на живо

МОУ ОТКАЗА ДА ПОЛЗВА ПСИХОЛОГ

СПЕЦИАЛНИЯТ СМЯТА, ЧЕ В ОТБОРА МУ ИГРАЯТ САМО МЪЖЕ

МОУ ОТКАЗА ДА ПОЛЗВА ПСИХОЛОГ

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо категорично отказа да се възползва от услугите на спортен психолог въпреки слабата форма на своя тим.

В момента шампионите на Англия се намират в дъното на таблицата във Висшата лига, където допуснаха 3 загуби в първите си 5 мача. С 12 допуснати гола лондончани имат най-слабата защита от всички участници в елита, а самият Моуриньо призна след загубата от Евертън с 1:3, че това са най-слабите резултати в цялата му кариера.

Утре вечер Челси приема Макаби Тел Авив в откриващия си мач от груповата фаза на Шампионската лига. Победата е повече от задължителна за англичаните и именно по тази причина мениджърът бе запитан дали е потърсил психологическа помощ за играчите си. „Не, няма никакви спортни психолози“, отсече той.

„Не се нуждаем от такива, защото си мисля, че тук има само мъже. Имаме опит, нашата група е много силна. Вярвам, че в нея има хора, които наистина могат да докоснат емоциите на всеки. Напълно съм убеден в това“, добави Специалния в типичен стил.

В събота Челси посреща Арсенал в мач от шестия кръг на Висшата лига.