София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Нарочените за гонене показаха новия резервен екип на Реал М

Екипът беше представен от доста от играчите на тима, включително и тези, за които се говори, че могат да напуснат - Гарет Бейл, Кейлор Навас и Иско

5 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Бившият първенец на Европа Реал Мадрид представи новия си екип за гостувания, с който ще играе от сезон 2019/20 г. Той е в тъмносиньо със златен акцент. Специално за феновете на фланелките има принтирана звукова вълна, която олицетворява тяхната неспирна подкрепа към тима. Гащетата и чорапите са в същия цвят.
Екипът беше представен от доста от играчите на тима, включително и тези, за които се говори, че могат да напуснат - Гарет Бейл, Кейлор Навас и Иско. Испанският халф даже участва в специаления видеоклип за промоцията, като там са още капитанът Серхио Рамос, Лукас Васкес, Марсело, Карим Бензема и Винисиус Жуниор.
Лука Модрич, Начо Фернандес, Тони Кроос, Бейл и вратарите Тибо Куртоа, Люка Зидан и Навас пък са сред тези, които позират за снимките.
Новият екип на Реал вече е в продажба.