София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Няколко клуба на опашката за Джърмейн Дефо

Счита се обаче, че Тотнъм не иска да връща бившия си футболист

9 годиниФутбол 3 Телевизия Евроком

Почти половината отбори от Висшата лига проявяват интерес към бившия нападател на Тотнъм Джърмейн Дефо, съобщава „Дейли Мейл”. 
32-годишният футболист в момента поддържа форма с Шпорите, след като нещата във ФК Торонто не потръгнаха за него и той е на път да се върне на Острова. 
Канадският клуб обаче иска да получи около 3 милиона паунда за голмайстора, което е половината от парите, които клубът плати за него. Той изкара в отбора една година, като вкара 12 гола в 20 мача. Впоследствие обаче отношенията му с клуба се влошиха заради чести контузии и така периодът му отвъд Океана явно е приключил. 
Счита се, че сред желаещите да привлекат Дефо за Куинс Парк Рейнджърс, воден от бившия му мениджър Хари Реднап, а също така и Съндърланд, Кристъл Палас, Хъл Сити и Лестър, като всичките те са замесени в борбата за оцеляване. 
Самият нападател предпочита да играе отново за Тотнъм, за който вкара 143 гола по време на двата си периода в тима досега, но не е сигурно, че лондончани са готови да инвестират в него предвид прогреса на Хари Кейн през този сезон.