София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

НОВА ПОРЦИЯ ВЪЛНУВАЩИ МАЧОВЕ

ДНЕС ЩЕ СЕ ИЗИГРАЯТ СРЕЩИТЕ ОТ 4-Я КРЪГ В ГРУПОВАТА ФАЗА НА ЛИГА ЕВРОПА

пропускане
8 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Днес ще се изиграят поредните сблъсъци в Лига Европа. След мачовете от 4-Я кръг, доста отбори ще си гарантират място в директните елиминации, а други ще отпаднат/


Ливърпул стартира с три поредни равенства, а в европейския дебют на Юрген Клоп начело на тима не можа да пречупи съпротивата на Рубин, който цял час игра с човек по-малко на "Анфийлд". Днес мърсисайдци гостуват в Казан с амбицията за първа победа в групата. За домакините се очаква отново сред титулярите да попадне Благой Георгиев.

Валери Божинов и Иван Бандаловски са в групата на Партизан за визитата на Атлетик Билбао. Преди две седмици баските спечелиха в Белград и ще търсят нов успех на "Сан Мамес".

Димитър Бербатов няма да помага на ПАОК в гостуването им на Краснодар, заради контузия. Венцислав Христов  ще е резерва за албанския Шкендербю срещу  Спортинг (Лисабон).