София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

От утре Икарди пак ще тренира с Интер

От повече от месец насам аржентинецът не участва в заниманията на тима

5 годиниФутбол 3 Телевизия Евроком

Проблемите с Мауро Икарди в Интер са на крачка от разрешаване, след като стана ясно, че от утре той ще поднови тренировки, съобщи Sport Mediaset. От повече от месец насам аржентинецът не участва в заниманията на тима. Според официалната информация става дума за контузия, но според неофициалната всичко това е заради скандалите с играча около евентуалното подновяване на договора му. Икарди си навлече гнева на ръководството и в резултат на това му беше отнета капитанската лента.
"Ще има среща между ръководството на Интер и Мауро. Разговарях с Бепе Марота. Няма никакви проблеми между нас и съвсем скоро ще постигнем примирие. Дори вече се разбрахме. Мауро все още се възстановява. Не разбирам какъв е проблемът с неговото коляно. Няма никакви противоречия с неговите съотборници и това го видяхме в интервютата”, заяви тези дни любимата му Уанда Нара, която е и негов агент.