София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ОТБОРИТЕ НА БЛАГО И МАНОЛЕВ СЪС ЗАГУБИ

РУБИН ПАДНА ОТ ЗЕНИТ, А КУБАН ОТСТЪПИ НА КРИЛЯ СОВЕТОВ

9 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Отборите на Благой Георгиев и Станислав Манолев – Рубин Казан и Кубан Краснодар загубиха двубоите си от 6-я кръг на руското първенство. Кубан загуби при гостуването си на Криля Советов с 0:3, а Рубин отстъпи в домакинството си на един от лидерите в Русия Зенит с 1:3.

Манолев остана резерва за Кубан, а Благой Георгиев игра цял мач за Рубин.

Попаденията за Криля Советов в мача срещу Кубан реализираха Станислав Драхун на два пъти – в 17-ата и 71-ата минута, и Сергей Корниленко в 47-ата. След поражението тимът на Манолев остава с 3 точки в астива си на 16-то място след 6-я кръг.

В двубоя на тима на Благо Зенит първо поведе с гол на Олег Шатов в 16-ата минута, а домакините изравниха в 72-ата с гол на Динияр Билялединов. Гостите обаче решиха мача с попадения на Хълк в 78-ата и второ на Шатов в 84-ата минута, за което асистира бразилецът. Така Зенит държи второто място в Русия с 15 точки, а Рубин Казан е с едва 3 точки в актива си и заема 14-та позиция.