София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Павел Колев: Разбрахме се с Божинов за 45 секунди, трудно е да се намери треньор, който да не го иска

Всички искат Божинов, коментира Колев

5 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира трансфера на Валери Божинов в клуба.

"Привличането на Валери Божинов бе важен трансфер от гледна точка на това, че Георги Дременджиев настояваше да го има в състава си. Предишният треньор също го искаше. Трудно е да се намери треньор, който да не иска Божинов в състава си.

Много е важно да се каже, че не е имало никакви преговори. Появиха се много спекулации за това как стоят нещата за привличането му. Нашите разговори продължиха 45 секунди. Разбира се, той самият имаше нужда от време, за да изчисти нещата с Ботев (Враца). Не е имало никакви проблеми. С днешния трансфер сме една крачка по-близо до приключването на зимната селекция. Имаме още работа, надявам се до края на седмицата всичко да е ясно.

Аз се адаптирах в Левски за 15 минути. Познавам всички тук, както и футболистите. От днес имам и добър приятел в лицето на Валери, защото се познаваме от дълги години. Надявам се това ново начало и за него, и за Левски като клуб да бъде успешно", каза Колев, който не пожела да коментира новите собственици.

"Без коментар по темата със собствениците. Каквото трябва да се прави, се прави като процедури. Когато всичко стане официално, ще се го разберете", допълни изпълнителният директор на сините.