София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Христо Стоичков ще се изправи срещу Барселона със зелено-бял екип в Стара Загора

Цветовете на фланелката и гащетата са избрани специално да са в зелено и бяло, в чест на българския трикольор

7 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Организаторите на звездното събитие "Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков" представиха официалните екипи, с които легендите от отбора на Камата и приятели ще се изправят срещу едни от най-големите звезди на испанския гранд. Титаничният сблъсък ще се проведе на 20 септември на стадион "Берое" в Стара Загора.

Цветовете на фланелката и гащетата са избрани специално да са в зелено и бяло, в чест на българския трикольор. Екипировката е в ексклузивна, лимитирана серия, произведена единствено за футболния спектакъл в Стара Загора.

Събитието "Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков" е на 20 септември 2017 г. на стадион "Берое" от 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и на специалната каса пред Община Стара Загора. Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв., VIP билети - 200 лв.