София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Рапродадоха билетите за "Дерби дела Мадонина"

Стадион “Джузепе Меаца” е напълно разпродаден и на трибуните ще присъстват повече от 78 хил. души

6 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

169-ото Дерби на Милано е готово да се превърне в най-гледания мач в Серия "А" от началото на сезона. Стадион “Джузепе Меаца” е напълно разпродаден и на трибуните ще присъстват повече от 78 хил. души. Приходите от билети за Интер ще достигнат 5 млн. евро, което няма да подобри досегашния рекорд, но пък ще го достигне. От началото на сезона Интер е най-посещаваният домакин. С четирите си домакински срещи в Серия “А” и двубоят с Тотнъм от Шампионска лига Интер достигна 294, 233 души, което прави средно по 58, 846 зрители на двубой.
От другата страна пък е Милан, който събра 178, 855 зрители в четирите си домакински срещи с Рома, Аталанта, Киево и Олимпиакос.
И докато Интер е насочил мислите си изцяло към двубоя с Милан, феновете ще препълнят “Джузепе Меаца” и в срещата с Барселона от Шампионска лига. Билетите за големия сблъсък от европейската сцена са разпродадени, а стадионът ще събере отново над 78 хил. зрители.