София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Ришарлисон поканил Нерес в Евертън

Вече съм говорил с него. Казах му, че вратите за него в Евертън са отворени и че може да ни помогне с много. Дано да дойде

5 годиниФутбол 5 Телевизия Евроком

Нападателят на Евертън Ришарлисон призна, че е поканил сънародника си от АяксДавид Нерес да се присъедини към тима. Както е известно, има информации, че “карамелите” са готови да предложат 40 млн. паунда за играча.
“Вече съм говорил с него. Казах му, че вратите за него в Евертън са отворени и че може да ни помогне с много. Дано да дойде. Той ще бъде приветстван тук. Познавам го още от младежките ганитури на Бразилия. С него се разбирам много добре. Надявам се да го видя там”, заяви Ришарлисон пред Liverpool Echo след първия мач на Бразилия на Копа Америка.
Самият Нерес също говори за тези слухове пред изданието. “Разбира се, че Висшата лига ме вълнува. Това е най-доброто първенство на света и винаги съм искал да играя там. Но ще оставя всичко в ръцете на Бог. Все още имам договор и в момента мисля единствено за националния отбор. Ще видя какво ще правя в бъдеще. Не знам плановете на останалите играчи на Аякс”, коментира бразилецът.