София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Роналдо влезе и спаси Ювентус

Кристиано се разписа за 2:2 при гостуването на Аталанта

5 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Ювентус за малко да се сгромоляса при гостуването на Аталанта от 18-ия кръг на Серия "А". Шампионът на Италия изоставаше в резултата, но успя да стигне до равенството 2:2 и да си тръгне с точка от Бергамо. Спасителят на "бианконерите" бе Кристиано Роналдо. Суперзвездата на световния футбол днес беше в необичайна ситуация - оставен на резервната скамейка. В 65-ата минута обаче Масимилиано Алегри пусна Кристиано в игра и в 78-ата именно той отбеляза с глава отблизо, наказвайки стража на домакините Етрит Бериша.
Гостите от Торино бяха повели в резултата още във втората минута след автогол на албанеца Берат Джимисти. Дуван Сапата изравни в 24-ата минута, а след това донесе пълен обрат на Аталанта с второто си попадение в 55-ата минута.
В 53-ата пък Бентанкур беше изгонен и почти цялото второ полувреме "бианконерите" трябваше да играят с човек по-малко.
Преди днешния мач Ювентус беше в серия от седем поредни победи в Серия "А". Кристиано Роналдо и компания оглавяват класирането с 50 точки. Вторият Наполи има 41, а от 21:30 часа тази вечер гостува на Интер, който е трети с 33. Аталанта е на осмото място с 25 точки.