София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Септември (София) и Витоша (Бистрица) завършиха наравно 0:0 

Срещата няма да се запомни с нищо специално, освен с дебюта за "тигрите" на бившата звезда на ЦСКА и Лудогорец Емил Гъргоров

5 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Септември (София) и Витоша (Бистрица) изиграха много скучен мач, завършил 0:0 в центъра на столицата. Срещата няма да се запомни с нищо специално, освен с дебюта за "тигрите" на бившата звезда на ЦСКА и Лудогорец Емил Гъргоров. Бадема се появи в игра в средата на втората част, но се отчете само с един неточен изстрел от фаул.Първият половин час предложи изключително слаб футбол. Нищо интересно не се случи пред вратарите Янко Георгиев и Християн Василев.
В ложата на Националния стадион "Васил Левски" за началото на мача седнаха Велислав Вуцов, Костадин Ангелов и новият спортен директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета.
Последва "съживяване" в играта на гостите от Бистрица. В 34-ата минута Юлиян Попев опита да намери мрежата от воле, но топката премина над целта. Това бе най-хубавият момент от мача до този момент. Малко след това изстрел на Стефан Христов беше блокиран от бранител на Септември.
Второто полувреме започна в духа на първото - нищо интересно пред вратите. В 61-ата минита Кристофър Мандианго пробва рефлекса на стража на Витоша Василев, но последният не трепна и успя да отбие топката.
В 71-ата минута в игра се появи Гъргоров, с №66 на гърба, който замени Стефан Христов. Така бившият капитан на ЦСКА се завърна в професионалния футбол. В 73-ата минута опитният футболист имаше възможост да намери мрежата от фаул, но изстрелът му излезе в аут.Три минути след това Здравко Димитров шутира опасно към рамката на "тигрите", но Християн Василев "отговори" подобаващо.
В 86-ата минута резервата Суад Сахити пропусна да открие резултата, след като се размина с прострелно подаване отляво. В случая пострада вратарят Василев, който в опита си да покрие своята рамка удари главата си в страничната греда.