София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Срещата между Марота, Икарди и Уанда Нара не довела до положителен резултат

Уважаваният италиански спортен журналист Джанлука Ди Марцио потвърди, че двете страни са продължили да отстояват своята позиция

5 годиниФутбол 7 Телевизия Евроком

Днешната среща между Джузепе Марота, Мауро Икарди и Уанда Нара не е довела до положително развитие за двете страни, съобщава Sky Sport Italia. Въпреки че официалната причина за липсата на Икарди в състава на Интер е контузия в коляното, днес от клуба съобщиха, че изпълнителният директор Бепе Марота е провел среща с нападателя и неговата съпруга, за да се стигне до решение в полза и на двете страни.
Проблемът с контузия в коляното се появи няколко дни след отнемането на капитанската лента на Икарди, а от тогава до сега аржентинецът е в лазарета и отказва да играе.
Уважаваният италиански спортен журналист Джанлука Ди Марцио потвърди, че двете страни са продължили да отстояват своята позиция. От Интер са отказали да върнат капитанската лента на Икарди, а нападателят и Уанда Нара от своя страна твърдели, че решението на клуба е необосновано.