София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Тео Ернандес пристигна в Милано, Дани Себайос още се колебае

След задължителните медицински тестове сутринта той ще сложи подписа си под договор за 5 години с "росонерите", а Реал ще получи от сделката 20 млн. евро

5 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Левият бек на Реал Мадрид Тео Ернандес от снощи е в Милано. Французинът трябва да финализира днес преминаването си в Милан. След задължителните медицински тестове сутринта той ще сложи подписа си под договор за 5 години с "росонерите", а Реал ще получи от сделката 20 млн. евро."Всичко е наред", бяха единствените думи на агента Мануел Гарсия Килон, който придружаваше Ернандес.
През 2017 година Реал плати на градския си съперник Атлетико Мадрид 24 млн. евро, но той не се наложи в титулярния състав и бе пратен под наем в Реал Сосиедад. Наскоро кралския клуб привлече Ферлан Менди и стана ясно, че за Тео Ернандес отново няма да има място на "Сантиаго Бернабеу".Милан иска и още един футболист на испанския гранд - Дани Себайос. Той би приел да облече червено-черния екип само като преотстъпен, защото не е загубил надежда да пробие в основния състав на Реал.
"Когато си на 23 и се конкурираш с футболисти като Тони Кроос и Лука Модрич, не е лесно да се пребориш за титулярно място. Знам точно какво искам. Със сигурност нямам намерение да седя на резервната скамейка. Мисля, че времето ми е дошло. Следващият сезон ще е добър. Целта ми е да изиграя поне 40 мача и да съм важен за отбора си", сподели Себайос. "Имам договор за още 4 години и искам да успея в Реал. Притежавам необходимите качества, за да го постигна. Не искам да коментирам какви са опциите пред мен за новия сезон. Футболът е красив, защото всичко може да се случи", добави европейският шампион за младежи с Испания.