София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Тодоров : Да, клубът дължи пари на бивши собственици

Може да се каже, че съм представител на фенове в Надзорния съвет, досега съм бил фен, който е посещал мачовете

5 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Юристът Михаил Тодоров, който от днес е част от Надзорния съвет на Левски заяви, че влиза в клуба като представител на феновете. Той призна, че трябва да се запознае с детайлите около дружеството.
"Може да се каже, че съм представител на фенове в Надзорния съвет, досега съм бил фен, който е посещал мачовете. Ще трябва да помагам на Левски за неговото развитие със задачите пред отбора и тяхното изпълнение. Все още не мога да кажа каква е визията ми за Левски, тъй като преди час бях избран в Надзорния съвет. Тепърва ще навляза в детайлите и всичко, което касае клуба, за да мога да бъде полезен", довери Тодоров пред журналистите."Да, клубът дължи пари на бивши собственици, може би на по-късен етап ще бъдат търсени точните решения, за да бъдат премахнати тези тежести. Дали ще ме виждате на стадиона? Досега съм бил в сектор "В" и мисля, че ще продължа да ходя там с приятелите ми", добави той."Васил Божков? Собственик на клуба е Георги Попов, той е вицепрезидент на "Нове Холдинг". Бе разпространена декларация до медиите, че всички структури на компанията стоят зад проекта. Георги Попов е представител на Васил Божков и собственик на Левски, това е. Аз бях поканен и от Божков, и от Попов. Нито за миг не се замислих дали да приема", каза още Тодоров.