Гледай
на живо

Уайлдър срещу Бризийл през май

Голямо разочарование за всички фенове е фактът, че Уайлдър ще се боксира с Бризийл, а няма да проведе моментален реванш с Тайсън Фюри, но виновникът в случая е британецът

Уайлдър срещу Бризийл през май

Носителя на титлата в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър ще се изправи срещу Доминик Бризийл на 18 май в зала “Барклис Сентър” в Бруклин, Ню Йорк. Важно е да се уточни, че битката ще се проведе в платформата на Showtime - Championship Boxing и няма да се разпространява чрез системата pay-per-view.
Уайлдър в последните седмици упорито бе “ухажван” от новия голям играч в излъчването на спортни събития - онлайн гигантa DAZN, който му предлагаше 100 милиона долара за няколко двубоя. Американецът обаче очевидно е отказал предложенията и остава верен на досегашния си партньор Showtime.
Голямо разочарование за всички фенове е фактът, че Уайлдър ще се боксира с Бризийл, а няма да проведе моментален реванш с Тайсън Фюри, но виновникът в случая е британецът. Той наскоро изненадващо подписа с Top Rank, които имат отношения с ESPN, а това доведе до разрив в преговорите за тв правата с Showtime.