A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property 'image' of non-object

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 144

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property 'sef' of non-object

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 149

Валери Божинов подписа с Ботев (Враца)  | eurocom.bg
Гледай
на живо

Валери Божинов подписа с Ботев (Враца) 

Договорът на нападателя е до края на есенния полусезон

Валери Божинов подписа с Ботев (Враца) 

Валери Божинов официално парафира своя договор с Ботев (Враца). Бившият футболист на Ювентус и Манчестър Сити подписа договор с новака в Първа лига до края на есенния полусезон. 
Треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов заяви, че удоволствие за всеки наставник е да има в отбора си футболист като Валери Божинов. „Преди първото ми идване във Враца преди 7-8 г. ми звънна Мартин Петров, който се познава с Валери. Аз тогава не бях кой знае какво име във футбола.
Тогава не се поколебах и дойдох. В Ботев имам около 5 г., през които всяко мое действие и решение и било с мисъл за клуба и резултатите го показват. Независимо, че с Валери имаме родствена връзка, заявявам, че няма треньор, който да не иска да има такъв футболист в отбора си.Хубаво е, че благодарение и на кмета, осъществихме трансфера. Оттук нататък Господ да е с нас и да вървим нагоре!“, заяви Ангелов.
"Нито е нещо срамно, нито е нещо притеснително. Не мисля, че е крачка назад. Напротив. Съдбата си знае работата. Нека да оставим съдбата да реши всичко и да видим какво ще стане", каза Божинов пред "Нова телевизия" малко преди подписването на договора му с "Ботев"."Съдбата никога не греши.
Сашо ми подаде ръка като дете още, време е да му се отплатя. Тук съм да помогна на отбора с моето желание и себераздаване. За мен е важно да играя и да се чувствам футболист. В "Риека" не се чувствах футболист", допълни той.
"На 32 години съм, обичам футбола, голяма страст ми е. Имам желание да играя, да се раздавам, да се трудя и да върна това, което аз знам какво мога. Мисля, че правилното място е тук. С борба, труд, себераздаване, сърце, желание и воля нещата ще се случат", каза още нападателят.